• Archana Soman

10 BRAINSTORMING TRICKY RIDDLES ARE HERE!

DAY 18(30 DAYS CHALLENGE)


Hey guys, here awaits 10 brainstorming tricky riddles with answers, Here it is:



1: What is always coming, but never arrives?

Answer: Tomorrow

2: I can only live where there is light but if a light shines on me, I die. What am I?

Answer: Shadow

3: Which month has 28 days?

Answer: All of them

4: Which word in the dictionary is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

5: When you add two letters, the five-letter word becomes shorter, What is it?

Answer: Short

6: You are running a 5000-meter marathon race and you overcome the person in the second place. At what place you are?

Answer: 2nd place

7: What starts with the letter "t", is filled with "t" and ends in "t"

Answer: Teapot

8: I am tall when I am young and I am short when I am old, Who am I?

Answer: Candle

9: I am an odd number. Take away one letter and I become even. What number am I?

Answer: Seven(take away the "s" and it becomes "even"

10: What invention lets you look right through the wall?

Answer: Window


Hereby we come to the end of this post. If you find it interesting, don't forget to comment, also your valuable suggestion. Can't wait to know!


THANK YOU

By: Archana Soman


9 views0 comments

Recent Posts

See All